Uitzendpakketten

uitzendpakketten

Uitzendpakketten: ondersteuning bij de back-office van uw uitzendbureau.

Wat zijn uw voordelen:

  • Een accountant als uitzendspecialist gekoppeld aan uw organisatie en op de hoogte van uw situatie en van de ontwikkelingen in de uitzendbranche;
  • U bepaalt zelf de mate waarin wij u ondersteunen;
  • Openheid en duidelijkheid in de kosten.

 

U-1 Adviespakket                   

Zoekt u een sparringpartner?

Met dit pakket houden wij u op de hoogte als er veranderingen zijn in de wet- en regelgeving of in de voor u relevante cao’s, naar aanleiding van actualiteit. Dit pakket is alleen mogelijk in combinatie met een A-pakket. Tevens kunt u advies aanvragen op allerlei gebieden op urenbasis.

U-2 Licentiepakket          

Wilt u alleen de licentie van Freepack onderbrengen bij een uitzendspecialist? 

Met dit pakket kunt u de licentie bij VDA onderbrengen, maar voert u de verloning zelf uit. Wij heb- ben de meeste complete Freepack licentie die er is en daar kunnen wij u als filiaal onderbrengen. U belt door middel van een beveiligde VPN-verbinding in op de server van VDA met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord en u verloont aldaar. Dit pakket is alleen mogelijk in combinatie met een A-pakket. Tevens kunt u advies aanvragen op allerlei gebieden op urenbasis.

U-3 Controlepakket       

Wilt u alleen zelf verlonen en de rest uit handen geven aan een uitzendspecialist?

Met dit pakket kunt u de licentie bij VDA onderbrengen, maar voert u de verloning zelf uit. Wij heb- ben de meeste complete Freepack licentie die er is en daar kunnen wij u als filiaal onderbrengen. U belt door middel van een beveiligde VPN-verbinding in op de server van VDA met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord en u verloont aldaar. VDA controleert de ingeboekte uren en wij ontzorgen u door de andere handelingen van u over te nemen, waaronder aangiftes en signaleringen.

U-4 Totaalpakket     

Wilt u zich volledig richten op het plaatsen van geschikte kandidaten bij uw klanten?

Met dit pakket ontzorgen wij u in de gehele back office, inclusief de verloning.

 

U-5 Starterspakket    

Wilt u een uitzendspecialist inschakelen bij de start van uw bedrijf?

Het starten van een bedrijf brengt in het begin veel handelingen met zich mee, zeker in de flex- branche. Wij kunnen u hierin ondersteunen en ontzorgen, zodat u zich direct kunt richten op het werven van opdrachtgevers en kandidaten. Wij denken met u mee over de keuze van de werkings- sfeer, regelen standaard procedures bij het starten van een bedrijf. Kortom: wij ondersteunen u om uw organisatie zo neer te zetten, dat u daar geen omkijken meer naar heeft.

 

Van Den Akker Accountancy is gevestigd in Maasland, gemeente Westland. Wij werken o.a. voor klanten uit Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Delft en de regio Oostland.