Digitale Accountant

digitaalWij werken 100% digitaal, papieren boekhouding en administratie worden verleden tijd. Zelfs als u het op papier aanlevert maken wij het digitaal.

Wat zijn uw voordelen?

Als u zelf boekt of als wij voor u boeken: Tijdbesparing!

  • U hoeft niet meer handmatig gegevens in de computer in te voeren. U scant uw in-en verkoopfacturen waardoor ze in de digitale brievenbus van uw administratie in Exact Online staan. Werkt u met een ander financieel softwarepakket kunnen wij dit makkelijk overzetten en inlezen naar Exact Online.
  • U hoeft niet elke keer de scan te mailen.Via o.a. Dropbox kan uw scanner zo ingesteld worden dat de facturen direct opgenomen worden in de digitale brievenbus van Exact Online. U kunt vanaf uw smartphone foto’s van kasbonnen uploaden naar Exact Online.
  • U hoeft niet elke keer dezelfde gegevens in te voeren, die worden automatisch herkend door de software van DizzyData.
  • U hoeft de bankafschriften niet te printen en met de hand in te boeken, dat gebeurt door de bankkoppeling automatisch. U bewaart uw bankafschriften digitaal en de mutaties worden automatisch verwerkt.
  • U hoeft, als u met kassa’s of andere software werkt, niet alles uit te printen. Wij kunnen met veel afreken- en offertesoftware koppelingen maken om data automatisch in te lezen.

Niet meer printen, geen papierverbruik, niet meer met ordners heen en weer rijden om de administratie aan te leveren, alles gaat digitaal.
Kortom, in echt alle gevallen wordt er tijd bespaart en dit levert u uiteindelijk geld op, want tijd is geld.

Hoe werkt het?

Dat leggen wij u graag uit in een gesprek. Bel gerust voor een afspraak!