Accountancypakketten

accountancypakketten

Accountancypakketten: ondersteuning bij uw financiële administratie

Wat zijn uw voordelen:

  • Altijd een professioneel accountantskantoor dat op de hoogte is van uw situatie gekoppeld aan uw organisatie;
  • U bepaalt zelf de mate waarin wij u ondersteunen;
  • U bepaalt zelf de mate waarin u gebruik maakt van het online boekhoudsysteem;
  • Openheid en duidelijkheid in de kosten.

A-1 Controlepakket          

Wilt u volledig zelf boeken?

Dan kiest u dit pakket, waarbij u zelf boekt en u zelf de ondernemerslicentie afsluit met Exact Online. Er zijn verschillende abonnementsvormen mogelijk bij Exact Online met verschillende modules. Wij kunnen u hierbij ondersteunen om samen met u het juiste abonnement te kiezen. Vervolgens koppelt u VDA als accountant in Exact Online aan uw administratie voor een controlerende rol van uw boekhouding en voor het verzorgen van de aangiftes. U krijgt een bankkoppeling tussen Exact Online en uw bankpakket (Rabobank, ING bank, ABN Amro bank), waarna de bankmutaties automatisch ingelezen worden. Op uw tablet of smartphone kunt u uw administratie, openstaande posten en resultaten 24/7 inzien.

A-2  Ontzorgpakket    

Wilt u de gehele boekhouding uit handen geven?

Dan kunnen wij u volledig ontzorgen met dit pakket. Wij verzorgen uw volledige administratie in Exact Online. Ook in dit pakket maken we een bankkoppeling tussen Exact Online en uw bank  pakket (Rabobank, ING bank, ABN Amro bank), waarna de bankmutaties automatisch ingelezen worden. Daarnaast levert u de inkoop- en verkoopfacturen op een digitale manier aan. Deze digitalisering scheelt ons tijd en u geld. Bij dit pakket kunt u niet meekijken met uw administratie in Exact Online.

A-3  Meekijkpakket    

Wilt u niet zelf boeken, maar wel inzicht hebben in uw administratie?

Dan kunt u met dit pakket meekijken wanneer u wilt. Wij verzorgen uw volledige administratie in Exact Online, hetzelfde als pakket A-2. Daarnaast krijgt u eigen inloggegevens waarmee u op de computer of op uw smartphone (via een app) kunt meekijken. U heeft dan toegang tot uw financiële overzichten, zoals jaarresultaat, openstaande posten en de winst- en verliesrekening.

A-4  Facturatiepakket  

Wilt u niet zelf boeken, maar wel online uw facturen maken en versturen?

Dit pakket biedt die mogelijkheid. Wij verzorgen uw volledige administratie in Exact Online, hetzelfde als pakket A-2. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om mee te kijken zoals in pakket A-3 en daarnaast kunt u online factureren. U kunt dan online uw facturen maken, versturen en deze worden direct in uw administratie geboekt.
Van Den Akker Accountancy is gevestigd in Maasland, gemeente Westland. Wij werken o.a. voor klanten uit Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Delft en de regio Oostland.